de weg naar een badkamer die niemand anders heeft.

neem contact op

Kennismaken

Inmeten

Ontwerp

Realisatie

Oplevering

Service

Tijdens een eerste kennismaking bespreken wij jouw wensen en jouw gedachten over het dagelijks comfort van de badkamer. We staan stil bij het budget, de stijl, sfeer, kleurgebruik, technologie, licht en alles wat jou en ons te binnen schiet. Dit is allemaal relevante input voor het ontwerp.

Wij komen bij jou thuis voor het inmeten van de huidige badkamer. We beoordelen de bestaande techniek en de mogelijkheden die er zijn op het gebied van duurzaamheid, technologie en innovatie.

De badkamer die niemand heeft wordt ontworpen door een van onze ontwerpers of door jou zelf! Wij werken met een team ontwerpers waarvan iedere ontwerper zijn of haar eigen stijl heeft. Samen kiezen wij de ontwerper die bij jou past. De ontwerper tekent jouw nieuwe badkamer. Die kun je vervolgens in 3D zien of je kunt er zelfs doorheen lopen in onze VR showroom.

Ontwerp van de badkamer helemaal naar wens? Dan maken wij alles in orde en plannen wij samen de realisatie in. Van sloop tot realisatie duurt ongeveer 3 weken maar is natuurlijk helemaal afhankelijk van de oppervlakte en afwerking van de badkamer. Wees gerust, tijdens de verbouwing kun je gewoon onder de douche en jezelf opfrissen in één van onze douchewagens op jouw oprit.

Bij de oplevering evalueren we alle stappen en voeren we samen de kwaliteitscontrole uit. Heb je voor het Aalbers afstylingspakket gekozen dan zorgen onze stylisten ervoor dat je badkamer ook nog in de afgesproken sfeer wordt opgeleverd. Helemaal tevreden? Geniet van jouw nieuwe Aalbers badkamer!

Iedere Aalbers badkamer leveren wij op met een uitgebreide garantietermijn op zowel producten als montage. Uniek in Nederland! Met deze uitgebreide Aalbers Badkamers garantie geniet je dus niet alleen van een échte Aalbers badkamer op de korte termijn maar kies je ook voor rust, zekerheid en vertrouwen op de lange termijn.

van familie d'n Uil naar
de familie Aalbers Badkamers.

de historie van Aalbers Badkamers

Aalbers Badkamers is een familiebedrijf dat in 1932 is opgericht door (opa) Piet Aalbers aan de Spoorstraat in Wijchen. Onder zijn leiding en die van zijn zoon Henk Aalbers is Aalbers Badkamers uitgegroeid tot een begrip in de regio. Inmiddels weten wij al decennia lang badkamers te maken die niemand anders heeft. Wij combineren unieke designs op verrassende wijze met de laatste trends in kwalitatief hoogwaardige producten, materialen en duurzame systemen. En dit kunnen wij binnen ieder budget. Ons team bestaat uit een groot aantal ontwerpers die ieder een eigen stijl heeft. Hierdoor hebben wij altijd de juiste ontwerper die jouw wensen vertaald naar dé badkamer waar jij zo van droomde. Onze service en kwaliteit zijn van hoog niveau en stroomt als water door ons bedrijf. Dit kunnen wij garanderen omdat wij het gehele proces van ontwerp tot realisatie in eigen beheer uitvoeren, met ons vertrouwde team van ontwerpers, badkamer specialisten, tegelzetters, stukadoors, duurzaamheidsspecialisten, en elektriciens. Kom eens een kijkje nemen in de showroom om inspiratie op te doen en maak kennis met Aalbers Badkamers.

Bezoek onze showroom

de mensen achter Aalbers Badkamers

Martien
Borgers