Badkamerkranen

Axor

Het assortiment kranen, douches en accessoires van Axor (merk van Hansgrohe) toont de diversiteit en de fascinatie van individuele levensstijlen in de badkamer. In samenwerking met de meest gerenommeerde designers ter wereld (waaronder Philippe Starck en Antonio Citterio) ontstaan uitgebreide badkamercollecties, zo individueel en verschillend als de mensen zelf.

Dornbracht

De kranen, douches en accessoires van Dornbracht passen zich als vanzelfsprekend elegant aan elke architectonische vormgeving aan en zorgen daarmee, zoals de designers het zelf zeggen: “voor het bijzondere in het alledaagse”.

Jee-O

Vanaf 1 januari 2015 zal de showroom in Wijchen voorzien worden van een nieuw label binnen het assortiment van Aalbers Badkamers. Jee-o zal toegevoegd worden zodat we op het gebied van vrijstaande baden, wastafels en de meest prachtige en bijzonder kranen u nog beter van dienst kunnen zijn. Hierdoor kunnen wij een optimale invulling geven aan uw badkamer of welness ruimte.

Vola

Vola staat al jaren garant voor complete series kranen, douches en accessoires die zich kenmerken door hun eenvoud en die passen in een strak badkamerinterieur. Veelzeggend is het feit dat Vola opgenomen is in de befaamde ontwerpcollectie van onder andere het Stedelijk Museum in Amsterdam.

Meer weten over Badkamerkranen?

assortiment