Tegels

14 Oraitaliana

Met houtlook tegelseries van 14ORAITALIA breng je de natuur in je badkamer. Maar het assortiment van deze creatieve tegelontwerpers gaat veel verder: van de prestigieuze uitstraling van marmer tot de basic look and feel van cement en zandstenen tegels. Een sterk voorbeeld van die creativiteit is de serie tegels gebaseerd op het werk van kunstenaar Andy Warhol.

Appiani

Appiani is leverancier van wand- en vloertegels. De fabriek kenmerkt zich door allerlei kleuren die in talloze formaten leverbaar zijn.

Bisazza

Bisazza is over de hele wereld bekend door de onbeperkte creatieve mogelijkheden om met hun glasmozaïek de wanden en vloeren van onder andere badkamers te bekleden.

Castelo

Eeuwen geleden werden in Portugal onder invloed van de Moren tegels gemaakt op traditionele wijze. U vindt ze tot op de dag van vandaag nog in de kastelen, pousadas en patriciershuizen. Castelo hanteert nog steeds dezelfde milieu-vriendelijke methode voor het vervaardigen van haar vloer- en wandtegels Alleen Castelo gebruikt hoogwaardige materialen als marmerpoeder en wit cement om met zorg een mooie strakke tegel te maken. Ook worden alleen Castelo tegels onder hoge druk geperst. Daardoor gaat een Castelo tegel honderden jaren mee en geven we levenslange garantie op slijtvastheid.

Ce.Si

In het plaatsje Sirone, vlak bij het Como-meer, staat wandtegelfabriek Ce.Si. 48 matte kleuren en 24 glans kleuren worden geleverd in de meest uiteenlopende formaten; van 20×20 cm totaan mozaiek 1×1 cm. Alle tegels van Ce.Si. zijn vorstbestendig.

Cirt Piedra

STONEPANELS van Cirt Piedra. Natuursteen panelen van 15×60 cm, die zonder voeg gestapeld worden en zo een ruwe wand vormen. Al dan niet gecombineerd met keramische tegels, kan men diverse ruimtes in en buiten het huis een eigentijds, robuust karakter geven. Tevens zijn er hoeken leverbaar, waarmee uitwendige hoeken probleemloos kunnen worden gemaakt, maar ook plantenbakken, kolommen, e.d.

Ecostone

Ecostone producten biedt een breed scala van vervaardigde architectonische natuursteen producten. Het gebruik ervan en oprichtingen in bouwconstructies en esthetische verbeteringen omvatten alles, van volledige buitenbeplating aan wandelpaden, open haarden en landschap accentueren van structuren. We hebben verschillende monsters van het product voor u te bekijken, evenals enkele voorbeelden van de producten binnen de toepassing. Neem de tijd om door onze galeries zoeken naar een beter idee van wat mogelijk is en wat we voor u kunnen betekenen zien.

Gigacer

Gigacer is een van de belangrijkste leveranciers van ongeglazuurde d.h.g. vloertegels. Deze fabriek was de eerste die de echte XXL tegels van 120×120 cm produceerde in haar fabriek in Faenza, Italie. Verschillende series geven u de mogelijkheid om de vloer een natuurlijke uitstraling te geven, die niet van echt te onderscheiden is. Gigacer tegels zijn door-en-door gekleurd, onverslijtbaar, kras- en zuurbestendig, en zijn ook buiten toe te passen. De tegels worden gemaakt in diktes van 4,8, 12 en 24 mm! Het is niet voor niets een van de meest toegepaste vloertegels van deze tijd.

Glasstile

Glasstile uit Zuid-Afrika is producent van glastegels in diverse kleuren en afmetingen. Tegels tot en met 7,5×7,5 cm worden in vellen van 30×30 cm geleverd. Grotere afmetingen gaan per stuk.

Er zijn twee uitvoeringen :
– FROSTED : de tegels zijn mat gemaakt,
– GLOSSY : de tegels zijn glimmend.

Tevens kunt u met de tegels van Glasstile uw eigen mix maken.

L' Antic Colonial

Het assortiment van L’Antic Colonial profileert zich door handgemaakte terracotta vloertegels, voorbehandelde marmers en kwalitatief hoogstaande hoogstaande keramische wand- en vloertegels in rustieke en traditionele stijlen.

Mosa

Aandacht voor innovatie en design, zijn ook voor Mosa de belangrijkste waarden bij het ontwerpen en produceren van badkamervloer- en wandtegels. Met onderscheidende tegels van kwalitatief en esthetisch hoog niveau wil Mosa een toonaangevende rol spelen bij architectonische ontwerpen van nu en morgen.

Mosaic Miro

Mosaic Miro is geboren in het voorjaar van 2003. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van hedendaagse natuursteen afwerkingsmaterialen. Alle grondstoffen zijn afkomstig uit lokale Indonesische geselecteerde steengroeven. Het volledige productieproces wordt streng gecontroleerd worden om onze klanten over de hele wereld een verfijnde en kwalitatief hoogwaardige producten. De distributie vindt plaats direct uit Indonesië of via onze centrale magazijnen in Spanje of Italië voor Europa.

Porcelanosa

De vloer- en wandtegels van Porcelanosa werden in het verleden vrijwel uitsluitend door architecten en interieurdesigners toegepast. Inmiddels heeft ook een select gedeelte van de badkamerspecialisten in Nederland toegang tot het unieke en kwalitatieve assortiment tegels en mozaïeken met innovatieve designs.

Winckelmans

Winckelmans levert al meer dan 100 jaar een hoge kwaliteitstegel, die in particuliere en projectmatige vloeren toegepast wordt. Dubbel hard gebakken tegels van Winckelmans zijn nagenoeg overal toepasbaar en door het grote assortiment aan kleuren en maatvoeringen, zijn allerlei stijlen te realiseren.

Meer weten over Tegels?

assortiment