inspirerende badkamers

extravagante badkamers

andere stijl

elegant levendig antiek 1001 nachten verfijnd vrolijk dynamisch eigenzinnig groots mysterieus opvallend fantasievol symbolen weelderig ornamenten statig indrukwekkend luxueus bijzonder artistiek

laat je inspireren

Laat je inspireren door de ruim 500 m² tellende badkamerbelevenis bij Aalbers badkamers. In een eigentijdse, sfeervolle omgeving kun je onze producten bekijken en om advies vragen. Net als de trends op badkamergebied verandert onze showroom met grote regelmaat. Een bezoek aan Aalbers is daarom altijd verrassend en inspirerend. Je mag natuurlijk spontaan langskomen, maar het liefst nemen we alle tijd voor je. Daarom raden we je aan een afspraak te maken, zodat we je uitgebreid te woord kunnen staan. Tot snel bij Aalbers badkamers in Wijchen!

bezoek onze showroom

Een extravagante badkamer is een zeer gedurfde stijl. Er is best wat lef nodig om voor donkere tinten te gaan. Wij denken ook gelijk aan grote opvallende meubels, spiegels, accessoires en lampen. Een optimale mix van natuurlijke materialen en gedurfde kleuren is wat er nodig is om een extravagente badkamer vorm te geven. Hout is een zeer populair materiaal, dit mag zeker ruw en verweerd zijn. Alles moet over de top, overdreven, een beetje vreemd maar bovenal levendig.

`

Meer weten over extravagante badkamers?