Nieuwste Geberit nu al in onze showroom

07-08

Aalbers badkamers is in Wijchen officieel AquaClean partner en kreeg in die hoedanigheid de Nederlandse primeur gegund. De showroom heeft steeds alle modellen op voorraad. Bovendien beschikt het bedrijf over alle knowhow op het gebied van verkoop en installatie.  “Douche wc’s staan in Nederland steeds nadrukkelijker in de belangstelling. Vooral na de vakantieperiodes komen er steeds meer mensen speciaal voor naar de showroom. In veel gevallen hebben ze in luxe hotels kennisgemaakt met een douche wc en zijn ze overtuigd geraakt van het comfort en de hygiëne.”

De Geberit AquaClean Mera, leverbaar in glansverchroomd of Alpien wit, is wat zowel functionaliteit als design betreft een waar meesterwerk. Dankzij het stijlvolle ontwerp past deze nieuwste douche wc in werkelijk elk badkamerontwerp. Niet alleen op het gebied van design legde Geberit de laat hoger dan ooit: ook op het gebied van technologie en comfort voldoet de Mera aan de hoogste standaards.

De gepatenteerde Whirlspray technologie verzekert een grondige reiniging en een aangename douche-ervaring met een laag waterverbruik. Dankzij het hybride warmwatersysteem, een combinatie van een permanente waterstroomverwarmer en boiler, is er bovendien sprake van een permanente toevoer van warmwater. De innovatieve TurboFlush spoeltechnologie tenslotte staat garant voor grondige en geruisloze spoeling. Dankzij de vrijwel onbeperkte installatiemogelijkheden zijn bovendien er nauwelijks technische scenario’s denkbaar waarin de Geberit AquaClean Mera niet geïnstalleerd zou kunnen worden.

meer inspirerende verhalen