Waterbesparend douchen? Het kan!

04-12

Natuurlijk willen we ‘s ochtends optimaal genieten van een lekkere warme douche, maar vandaag de dag doen we dat bij voorkeur zo duurzaam mogelijk. Dat kan op de eerste plaats natuurlijk door de gemiddelde tijd voor een douchebeurt, nu nog negen minuten, terug te brengen naar vijf minuten. Voor de slow starters onder ons is dat even wennen, maar vijf minuten douchen volstaat toch echt om jezelf goed te wassen, wakker te worden en eventueel de dag alvast door te nemen.

De keuze voor de producten van Hansgrohe, alom bekend als dé expert op het gebied van douchen, is een andere manier om de verspilling van water tot een minimum te beperken. De trendsettende Hansgrohe Groep zet zich bij de ontwikkeling van nieuwe producten nadrukkelijk in op zaken als duurzaamheid en klimaatbescherming.

Een mooi voorbeeld is de zogeheten Raindance handdouche die uitgerust is met een knop waarmee je voor drie waterstanden kunt kiezen. Zo vermengt de stand RainAir de waterdruppels met lucht, zodat je minder water gebruikt zonder het aan de straal te merken, terwijl de Whirl stand de spieren masseert. Douchen blijft daarmee heerlijk comfortabel, maar leidt niet langer tot schuldgevoelens over de hoeveelheid water die ermee gepaard ging.

Laat u in de showroom van Aalbers badkamers in Wijchen informeren over de waterbesparende producten van Hansgrohe!

meer inspirerende verhalen