Baden en douchebakken

Bette

De baden en douchebakken van Bette zijn gemaakt van plaatstaal met daarop een sterk en slagvast laagje emaille. In het zeer uitgebreide assortiment is er vrijwel altijd een bad en douchebak ‘op-maat’ te vinden en de combinatie van plaatstaal en emaille (=gesmolten glas) past natuurlijk prima in het streven om zoveel mogelijk recyclebare producten in je badkamer toe te passen.

JEE-O

Vanaf 1 januari 2015 zal de showroom in Wijchen voorzien worden van een nieuw label binnen het assortiment van Aalbers Badkamers. Jee-o zal toegevoegd worden zodat we op het gebied van vrijstaande baden, wastafels en de meest prachtige en bijzonder kranen u nog beter van dienst kunnen zijn. Hierdoor kunnen wij een optimale invulling geven aan uw badkamer of welness ruimte.

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch biedt een breed en diep scala van producten aan. Van kunststof baden en douchebakken, keramische wastafels en toilets tot houten  badkamermeubelen en messing verchroomde kranen en accessoires. Naast hoogstaande kwaliteit, hebben deze producten nog een ding gemeen: door creatieve toepassing in het badkamerontwerp zorgen ze voor unieke, stijlvolle en persoonlijke badkamers.‚Äč

Meer weten over Baden en douchebakken?

assortiment