Wastafelmeubels

Catalano

Catalano ontwerpt en produceert een zeer uiteenlopend assortiment wastafels en meubels. Sommigen met een minimaal gebruik van keramiek en met extreem geometrische vormen, anderen juist met de nadruk op het keramisch karakter van het product in strakke, industriële vormen.

Keuco

De badmeubels van KEUCO zijn zo flexibel en praktisch dat ze hun soevereine esthetica op ieder oppervlak ontplooien. Je kunt je badkamer volledig naar eigen inzicht vormgeven door gebruik te maken van de veelvoud aan oppervlakken en producten.

Not Only White

De wastafels en meubels van NotOnlyWhite bieden meer dan een oogverblindende plaats om bijvoorbeeld je tanden te poetsen. Ze integreren esthetisch in het badkamerinterieur, zijn intelligent ontworpen en daardoor erg praktisch in het dagelijks gebruik.

Arte

Met een voorliefde voor mooie, stijlvolle maar vooral praktische materialen ontwerpt Q-artz badkamermeubels waarbij de basis wordt gevormd door kwarts composietsteen wastafels. Door deze te combineren met hoogwaardige lade-, kolom en spiegelkasten ontstaan unieke meubels die ‘custom made’ voor jouw badkamer ontworpen worden.

Meer weten over Wastafelmeubels?

assortiment