vormgeving objecten identificatie waarde betekenis kwaliteit vorm kleur vlakverdeling textuur geur geluid dimensie vorm identiteit imago stijl beleving

laat je inspireren

Laat je inspireren door de ruim 500 m² tellende badkamerbelevenis bij Aalbers badkamers. In een eigentijdse, sfeervolle omgeving kun je onze producten bekijken en om advies vragen. Net als de trends op badkamergebied verandert onze showroom met grote regelmaat. Een bezoek aan Aalbers is daarom altijd verrassend en inspirerend. Je mag natuurlijk spontaan langskomen, maar het liefst nemen we alle tijd voor je. Daarom raden we je aan een afspraak te maken, zodat we je uitgebreid te woord kunnen staan. Tot snel bij Aalbers badkamers in Wijchen!

bezoek onze showroom

In een tijd waar producten functioneel gezien meer en meer op elkaar gaan lijken, wordt de stijl en de beleving van een product belangrijker. Design is bij uitstek het middel om stijl en beleving van een product of omgeving te beïnvloeden. Ten onrechte denken mensen vaak bij design ook automatisch aan duur en exclusief ontwerp van hoge kwaliteit, maar design kan ook betaalbaar én van goede kwaliteit zijn. Design voegt waarde, betekenis en kwaliteit toe.

`

Meer weten over design badkamers?