puur zuiver lijnen minimalistisch strak open licht glas chroom krachtig eenvoud ruimte primaire vormen gestileerde composities structuren hout beton stucwerk eigentijds fris hedendaags effen

laat je inspireren

Laat je inspireren door de ruim 500 m² tellende badkamerbelevenis bij Aalbers badkamers. In een eigentijdse, sfeervolle omgeving kun je onze producten bekijken en om advies vragen. Net als de trends op badkamergebied verandert onze showroom met grote regelmaat. Een bezoek aan Aalbers is daarom altijd verrassend en inspirerend. Je mag natuurlijk spontaan langskomen, maar het liefst nemen we alle tijd voor je. Daarom raden we je aan een afspraak te maken, zodat we je uitgebreid te woord kunnen staan. Tot snel bij Aalbers badkamers in Wijchen!

bezoek onze showroom

Fijne vormen, dunne randen en strakke hoeken geven zowel het sanitair als de meubels een moderne indruk en een stijlvolle finesse. De puristische elegantie zorgt voor een onbeschrijfelijk gevoel van lichtheid in de badkamer; ze zorgt voor een ruimer en meer open effect en geeft direct op het eerste gezicht al meer ruimte. Zo blijft er ook meer plaats voor hoogwaardige accessoires en frisse kleuraccenten.

`

Meer weten over moderne badkamers?