Aalbers badkamers preferred supplier Harbour Village

14-01

Aalbers badkamers stelde de bestekken op en tekende voor de ontwerpen van de natte ruimtes in de villa’s. Vorig jaar oktober werden de ontwerpen, op te vragen via de showroom van Aalbers badkamers in Wijchen, tijdens de drukbezochte Open Dagen aan de potentiële kopers gepresenteerd. De belangstelling voor de luxe watervilla’s is groot. Inmiddels hebben de eerste trotse bezitters van een villa in Harbour Village hun weg naar de showroom van Aalbers badkamers reeds gevonden. Naar verwachting worden de eerste woningen deze zomer opgeleverd.

Harbour Village het Zilveren Schor ligt op steenworp afstand van het authentieke vissersplaatsje Arnemuiden en het middeleeuwse stadje Veere. De ligging aan de oevers van het Veerse Meer, één van de meest attractieve watersportgebieden van Nederland, is werkelijk uniek. De 79 stijlvol vormgegeven en duurzaam gebouwde watervilla’s zijn voorzien van een eigen botenhuis, diverse terrassen en een aanlegsteiger.

De beachclub van Harbour Village wordt dé Zeeuwse ‘place to be’ om in stijl te genieten van een heerlijke dag vol zon, zee en strand. In het sfeervolle restaurant en op de gezellige loungeterrassen worden dagverse specialiteiten met een trendy en mediterrane touch geserveerd. De beachclub wordt tevens uitgerust met een luxe wellnessgedeelte en een goed geëquipeerd fitnesscenter.

meer inspirerende verhalen