De nieuwste trends op badkamergebied

02-10

1) Stap eindelijk eens af van de standaard vierkante of rechthoekige tegels aan de wanden. Kijk in de showroom van de badkamerspecialist naar de vrijwel oneindige mogelijkheden die er vandaag de dag zijn om ook de wanden van de badkamer van een hedendaags karakter te voorzien. Wilt u toch vasthouden aan een standaard witte tegel? Gebruik dan zwarte voegen om de tegels extra te laten stralen.

2) De badkamerkraan van vandaag is niet langer zo maar een kraan, maar een absolute blikvanger, voorzien van de modernste technieken, duurzame onderdelen en optimaal bedieningsgemak. De keuze is reuze en varieert van stilistische opbouwkranen tot minimalistisch vormgegeven op- of inbouwkranen.
3) Drijfnatte badkamers worden in steeds meer gevallen niet langer voorkomen door douchegordijnen, maar door minimalistische glasplaten. Meestal wordt alleen de douche op die manier afgebakend, maar tegenwoordig komt ook de badkuip steeds vaker achter diezelfde glasplaat te staan. Dat die badkuip fraai vormgegeven en vrijstaand is, spreekt tegenwoordig voor zich.
4) Met name kleine badkamers krijgen een groots effect door de dramatische combinatie van zwart, goud en wit. Zoek het in vooral in details die optimaal met elkaar combineren. Heeft zwart de overhand? Zorg dan voor felgekleurd badtextiel!

Bent u van plan uw badkamer binnenkort te restylen en kunt u daarbij nog wel wat inspiratie gebruiken? Breng dan een bezoek aan de showroom van Aalbers badkamers in Wijchen. Succes verzekerd!

meer inspirerende verhalen