Exclusieve badmat van Abyss & Habidecor

31-08

Omdat Abbys & Habidecor voor niets minder dan alleen de allerbeste kwaliteit gaat, heeft Aalbers badkamers sinds jaar en dag een aantal producten van dit bijzondere merk in het assortiment. Die trouw werd deze week beloond. Onlangs presenteerde de fabrikant een exclusieve badmat in de vorm van een kleurige vlinder. Wereldwijd zijn er van dit handgemaakte sieraad voor de badkamer slechts honderd exemplaren vervaardigd. Aalbers badkamers is een van de weinige badkamerspecialisten in Nederland die deze limited edition toebedeeld kreeg.

De ‘fluffy’ badmat met het bijzonder in het oog springende design is gemaakt van 50% katoen en 50% acryl; de afmetingen zijn 65 x 155 cm. De ‘Vlinder’ is uitgevoerd in de tinten oranje, blauw, wit en zwart.

De producten van Abyss & Habidecor, naast badmatten onder andere ook badhanddoeken en badjassen, worden standaard omschreven als prachtig, trendy, stijlvol, zacht, modisch, origineel en edel. Wanneer u vandaag of morgen een bezoek brengt aan de showroom van Aalbers badkamers in Wijchen, komt u in één oogwenk tot de conclusie dat daar geen letter aan gelogen is.

meer inspirerende verhalen