Jumboplaat vervangt standaard badkamertegel

29-01

De jumboplaten van toonaangevende merken als Coverlam, Neolith en Ariostea zijn niet alleen uiterst decoratief; omdat er veel minder voegen aan te pas komen, zijn ze ook nog eens een stuk hygiënischer en onderhoudsvriendelijker dan de traditionele badkamertegels. De genoemde merken, alle drie verkrijgbaar bij Aalbers badkamers in Wijchen, leveren verschillende formaten vanaf 60 x 60 cm. Opvallend is verder de geringe dikte van de platen: Coverlam heeft bijvoorbeeld al platen met een dikte van slechts 3,5 mm.

Ondanks het feit dat het gewicht van de porseleinen platen daarmee aanzienlijk wordt verminderd, is het aanbrengen van deze buitenformaat tegels nog een hele kunst op zich. Omdat Aalbers badkamers een van de eerste badkamerspecialisten in Nederland was die daadwerkelijk met de jumboplaten aan de slag ging, beschikken zijn medewerkers inmiddels over de nodige ervaring met het leggen en aanbrengen van de platen die in verschillende spectaculaire afwerkingen verkrijgbaar zijn. Op dit terrein gelden ze echt als voorlopers.

De grote tegels hebben strakke zijkanten en zijn 100% maatvast. Daarnaast geldt dat ze hygiënisch, waterproof en bestand tegen hoge temperaturen zijn. De platen worden duurzaam vervaardigd met uitsluitend milieuvriendelijke bestanddelen en kennen een bijzonder lange levensduur.

meer inspirerende verhalen