Tevreden klanten: Patrick Voet

18-03

‘Ik geniet nog iedere dag van mijn droombadkamer’

Voor de renovatie van zijn badkamer en toilet, klopte Patrick Voet uit Wijchen aan bij Aalbers badkamers. Patrick werd al snel dermate enthousiast over de samenwerking dat hij besloot de totale verbouwing van zijn woning uit handen te geven aan Aalbers badkamers en zijn vakmensen. Resultaat? Een droomhuis met een droombadkamer.

“Mijn gedroomde badkamer bestond tot voor kort alleen maar in mijn dromen”, aldus valt een enthousiaste Patrick meteen maar met de deur in huis. “Totdat ik die droombadkamer samen met de creatieve stylisten van Aalbers badkamers zelf mocht ontwerpen. Ik droom er nu nog steeds van, maar als ik wakker word, blijkt die droom werkelijkheid te zijn.”

Patrick vertelt dat het team vanAalbers badkamers er met glans in slaagde zijn droom naadloos over te nemen op papier. Met alle ruimte voor zijn eigen inbreng en ideeën wel te verstaan. “Mijn badkamer heeft daardoor niet alleen exact de juiste indeling, maar is ook nog eens erg comfortabel en praktisch”, aldus Patrick. “Hij is robuust en stoer waar dat mooi is, en luxe en stijlvol waar dat echt iets toevoegt. Vooral de zoektocht naar de juiste tegels, andere materialen en meubilair vond ik erg inspirerend. Ik werd met de dag enthousiaster en kan niet anders zeggen dat de hele samenwerking met Aalbers badkamers en zijn vakkundige en creatieve team als een warm bad heb ervaren. En dan heb ik het niet alleen over de bouw, maar ook over de service na de oplevering.”

Zijn enthousiasme leidde ertoe dat de activiteiten van Aalbers badkamers niet beperkt bleven tot de badkamer. Patrick vroeg Aalbers badkamers de renovatie van zijn totale woning te begeleiden en coördineren. Patrick: “Als ik alles over mocht doen, zou ik het precies weer zo doen. Aalbers badkamers zijn niet alleen goed als ontwerpers, maar ook als creatievelingen, bouwbegeleiders met oog voor detail, klankbord en adviseurs. Ik geniet nog ieder dag van mijn droomhuis in het algemeen en mijn droombadkamer in het bijzonder. En wie wil dat nou niet?!”

meer inspirerende verhalen