Verhaal #1 Inloopdouches: must have voor iedere badkamer

12-01

In de hedendaagse badkamer draait het, naast het eigen welbevinden en persoonlijke behoeften, vooral om comfort. Douchen in een badkuip is dan ook totaal niet meer van deze tijd. De inloopdouche geldt vandaag de dag als een van de belangrijkste must haves voor iedere badkamer.

Doordat inloopdouches geïntegreerd zijn in de vloer, zorgen ze voor een ruim en doorlopend vloeroppervlak zonder barrières. In kleine badkamers hebben ze daardoor een vergrotend effect. Daarnaast ziet de inloopdouche anno 2017 er dankzij de fraaie glazen panelen zonder profiel strak en modern uit: de tijd van onooglijke en rammelende douchedeurtjes met dikke profielen ligt inmiddels ruim achter ons. Door de materiaalkeuze is de inloopdouche bovendien gemakkelijk en eenvoudig te reinigen.

Aalbers badkamers voorziet in een ruime keuze aan inloopdouches, onder andere van de merken Sealskin, Looox en Hüppe. De douchewanden van Sealskin blinken uit in innovatie en design. Ze worden op maat gemaakt en zijn voorzien van veiligheidsglas met speciale coatings. Ook de douchewanden van Looox hebben speciaal veiligheidsglas en worden geleverd met chroom of rvs beslag. Hüppe weet functionaliteit perfect te verbinden met tijdloos design. Het brede assortiment biedt douchewanden in de meest uiteenlopende stijlen.

Wil je meer weten over inloopdouches? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom in Wijchen en laat je verrassen door de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van stijlvolle maatwerkoplossingen voor iedere badkamer, voor ieder budget!

meer inspirerende verhalen