Verhaal #20 En de winnaars zijn........Ellen & Gijs Hamerslag!

04-01

Aalbers Badkamers heeft sinds 2016 een nieuw management en heeft zichtbaar en onzichtbaar een verandering doorgemaakt. Aalbers Badkamers is vernieuwd en dat willen we graag aan iedereen laten weten. Daarom zijn we een campagne gestart in 2017 waarin kennismaken met het vernieuwde Aalbers Badkamers centraal stond. Ik kan jullie gelijk vertellen dat het een succes was! We hebben erg veel nieuwe gezichten mogen verwelkomen in onze showroom en ook oude bekenden! Mensen komen na 10-20 jaar weer terug bij ons. Dit bevestigt nog eens dat wij ook echt de hoge kwaliteit en service leveren die wij zeggen te leveren.

Terug naar de campagne. De campagne stond in het teken van “aangenaam kennismaken” met het vernieuwde Aalbers Badkamers, maar dat was niet alles. Als je in december 2017 een badkamer bij ons kocht dan maakte je kans op een 3-daagse wellness-reis naar IJsland! De winnaar gaat op onze kosten lekker ontspannen, genieten, ontstressen en tot bezinning komen in IJsland! Met als hoogtepunt de “Blue Lagoon”. Een ongelofelijk mooi gebied dat zich in het hart van een lava veld bevindt. Het water, dat rijk is mineralen, silicaten en blauwwieren, zorgt ervoor dat helemaal tot rust komt. Precies dit! Dit is wat je straks ook iedere dag ervaart als je jouw nieuwe Aalbers Badkamer binnenstapt!

Begin januari hebben Harm en ik de balans opgemaakt en alle deelnemers officieel op de hoogte gebracht van hun deelname. De trekking op originele wijze (check instagram voor de video) vond plaats in onze showroom. En de winnaar is…………de familie Hamerslag uit Winssen!!! Omdat wij dit mooie moment niet zomaar aan ons en de winnaars voorbij wilde laten gaan hebben wij de familie Hamerslag uitgenodigd en de cheque persoonlijk overhandigd. Ellen en Gijs waren super blij met de prijs. Ellen: “Toen jij vorige week belde Frank stond Gijs met een grote smile en een duim omhoog naar me te seinen dat we gewonnen hadden!” Gijs: “Echt super leuk en totaal niet verwacht! Wij gaan er zeker van genieten! Ben je benieuwd naar de nieuwe badkamer van de Ellen en Gijs? Houd onze website en de social media in de gaten want we gaan de renovatie van begin tot eind op unieke wijze in beeld brengen.

Ellen en Gijs geniet van de trip en laat ons vooral weten hoe het was!

Groet Frank,
Eigenaar & Blogger

meer inspirerende verhalen

20-11 Verhaal #19 Aangenaam Even de wereld 12-11 Verhaal #18 Hét dreamteam Een tijdje terug heb ik jullie voorgesteld aan de nieuwe eigenaren van Aalbers badkamers, Harm, Dennis en ondergetekende. Kort daarop volgde de column “in bad met…”, met daarin Peter Aalbers en Martien Borgers. Dit zijn de mensen die onze badkamers ontwerpen, verkopen, projecten plannen en het bedrijf aansturen. Binnenkort volgt Yolande, onze drijvende kracht op de financiële administratie, maar dit keer wil ik jullie eerst voorstellen aan ons dreamteam. De mannen die ervoor zorgen dat iedereen die bij ons een badkamer koopt ook daadwerkelijk krijgt wat ze van ons mogen verwachten, kwaliteit en een écht, unieke Aalbers badkamer. Het is een bont gezelschap aan persoonlijkheden wat ons team maakt tot wat het is. Wat ons team uiteindelijk bindt is de liefde en passie voor het vak en hart voor de zaak. Ik zal jullie voorstellen aan ons team. De volgorde is van links naar rechts (zie foto) zodat je ook gelijk een gezicht bij de naam hebt. 04-11 Verhaal #17 Italië inspireert: moodboards en design platen Wijchen, eind september, iedereen is terug van vakantie en Aalbers badkamers draait weer op volle toeren. De dagelijkse leiding van ons bedrijf ligt in handen van Harm dus ik kan met een gerust hart een paar dagen naar Italië, Toscane om precies te zijn. Ik ga samen met mijn vriendin Daphne (eigenaresse Daph met wie wij veel samenwerken) en wij gaan naast genieten van de rust ook inspiratie opdoen in een van de mooiste gebieden van Italië, misschien wel van Europa. Voorafgaand aan onze trip heb ik alvast een aantal afspraken gemaakt zodat wij efficiënt met onze tijd om kunnen gaan.