Verhaal #21 IMM 2018 en Frost!

21-01

Afgelopen week vond in Keulen de internationale meubel- en designbeurs IMM Cologne plaats. Deze beurs wordt gezien als de toonaangevende vakbeurs voor interieur en de (bad)meubelindustrie en toont de nieuwste trends, innovaties en ontwikkelingen. Deze beurs is altijd onze officiële kick-off van het nieuwe jaar. IMM inspireert ons ieder keer weer en ook dit jaar zijn we samen met Daph naar Keulen gegaan om ons te laten verrassen en inspireren. In een volgende blog staan Daph en ik stil bij wat wij allemaal hebben gezien op de IMM maar eerst iets anders…

Dit keer was ons bezoek namelijk tweeledig: inspiratie en een tekenmomentje! Tijdens ons bezoek aan de IMM hebben we onze samenwerking met een internationale designer aangekondigd…. het Deense Frost! Frost is in 2002 opgericht door Hans Jørgen Frost met het idee om een vooraanstaand, trendsettend bedrijf te worden in de interieur- en designindustrie op het gebied van accessoires. Inmiddels heeft Frost grote stappen gezet en is het bedrijf gegroeid van kleine, lokale Deense speler naar internationale partij van naam en faam. Wij zijn dan ook bijzonder trots dat wij een samenwerking zijn aangegaan met Frost!

Martien: “Frost is een goede aanvulling op ons huidige assortiment van badkameraccessoires. Wij hebben verschillende merken in huis maar Frost is iets unieks dat we nog niet hadden. Frost heeft een erg brede lijn van producten in een eigentijds design van hoge kwaliteit. De vormgeving van de producten van Frost is ook echt nieuw en verfrissend". Dit komt doordat ze altijd worden uitgedaagd door de designers met wie ze samenwerken. Ze hebben geen eigen designafdeling maar werken samen met designers over de hele wereld (Bønnelycke MDD, Busk+Hertzog). Hierdoor zien ze razendsnel trends en ontwikkelingen over de hele wereld en kunnen ze per markt producten ontwerpen waar vraag naar is. Dit maakt de productlijnen van Frost uniek en onderscheidend. Frank: “Voor ons geldt ook dat Frost erg goed bij de verschillende stijlen badkamers past die wij ontwerpen en wij hebben met Frost nu een partner die kan voorzien in de gehele linie badkameraccessoires. Dit zorgt voor eenheid in de badkamer en dit brengt rust”. Nu wil je natuurlijk weten wanneer Frost bij ons in de showroom te zien is? Zeer binnenkort! In het eerste kwartaal van 2018 verwachten wij de eerte leveringen. Houd dus onze Instagram in de gaten! Frost en Aalbers Badkamers inspireert!

Groet Frank,
Eigenaar & Blogger

meer inspirerende verhalen

04-01 Verhaal #20 En de winnaars zijn........Ellen & Gijs Hamerslag! Aalbers Badkamers heeft sinds 2016 een nieuw management en heeft zichtbaar en onzichtbaar een verandering doorgemaakt. Aalbers Badkamers is vernieuwd en dat willen we graag aan iedereen laten weten. Daarom zijn we een campagne gestart in 2017 waarin kennismaken met het vernieuwde Aalbers Badkamers centraal stond. Ik kan jullie gelijk vertellen dat het een succes was! We hebben erg veel nieuwe gezichten mogen verwelkomen in onze showroom en ook oude bekenden! Mensen komen na 10-20 jaar weer terug bij ons. Dit bevestigt nog eens dat wij ook echt de hoge kwaliteit en service leveren die wij zeggen te leveren. 20-11 Verhaal #19 Aangenaam Even de wereld 12-11 Verhaal #18 Hét dreamteam Een tijdje terug heb ik jullie voorgesteld aan de nieuwe eigenaren van Aalbers badkamers, Harm, Dennis en ondergetekende. Kort daarop volgde de column “in bad met…”, met daarin Peter Aalbers en Martien Borgers. Dit zijn de mensen die onze badkamers ontwerpen, verkopen, projecten plannen en het bedrijf aansturen. Binnenkort volgt Yolande, onze drijvende kracht op de financiële administratie, maar dit keer wil ik jullie eerst voorstellen aan ons dreamteam. De mannen die ervoor zorgen dat iedereen die bij ons een badkamer koopt ook daadwerkelijk krijgt wat ze van ons mogen verwachten, kwaliteit en een écht, unieke Aalbers badkamer. Het is een bont gezelschap aan persoonlijkheden wat ons team maakt tot wat het is. Wat ons team uiteindelijk bindt is de liefde en passie voor het vak en hart voor de zaak. Ik zal jullie voorstellen aan ons team. De volgorde is van links naar rechts (zie foto) zodat je ook gelijk een gezicht bij de naam hebt.