Verhaal #36 Online ook van harte welkom bij Aalbers Badkamers

11-01

In verband met de landelijke corona maatregelen is onze showroom gesloten tot en met 19 januari 2021. Toch kunnen we je nog steeds op verschillende manieren van dienst zijn. Dit kan via een persoonlijke afspraak thuis, waar we natuurlijk de RIVM maatregelen in acht nemen, of met een digitale afspraak. De online afspraak is een toevoeging op ons bestaande dienstenpakket en wil ik graag verder toelichten.

Online afspreken

Wij werken online met Microsoft Teams. Via Teams kun je vanuit huis online al je vragen stellen aan onze badkamer experts en kunnen we gezamenlijk het gehele traject van ontwerp tot realisatie vormgeven. Dit gebeurt online, face-to-face en de technologie biedt ons zelfs de mogelijkheid om ons beeldscherm te delen zodat je het gehele ontwerpproces van a tot z kunt volgen en naar je eigen hand kan zetten. Een digitale afspraak biedt dus erg veel mogelijkheden. Je logt in op onze beveiligde ontwerpomgeving waarna onze ontwerper je meeneemt, inspireert en adviseert over jouw droombadkamer. De ontwerpers hebben zelfs de mogelijkheid om je tijdens de afspraak mee te nemen op een virtuele tour door de showroom. 

Nieuwsgierig hoe de digitale afspraak werkt?

~Klik hier om je contactgegevens achter te laten zodat we contact met je kunnen opnemen of bel direct 024 64 12667 om een online afspraak te maken.
~Heb je het contactformulier ingevuld dan nemen we binnen 24u contact met je op. We bespreken vervolgens de huidige situatie en je voorkeuren en plannen een digitale afspraak in.
~Je ontvangt van ons een mail met daarin een uitleg hoe de online Teams omgeving werkt. In diezelfde mail zit de uitnodiging voor de online afspraak met de adviseur. Je klikt op “deelnemen aan Microsoft teams-vergadering” en we gaan direct van start.
~Je kunt voorafgaand aan, of tijdens, het Teams overleg ook je Pinterest bord met ons delen. Zo kunnen we nog gerichter met jouw wensen en voorkeuren aan de slag en houden we de Teams-afspraak efficiënt en overzichtelijk.
~Doordat we gemakkelijk ons scherm met je kunnen delen kunnen we tijdens het gesprek jouw droombadkamer ontwerpen en zie je jouw droombadkamer stap voor stap digitaal gerealiseerd wordt.
~Is het ontwerp van de badkamer helemaal naar wens? Dan plannen we een vervolgafspraak in om de offerte te bespreken en als alles in orde is plannen wij samen de realisatie in. 

We kunnen niet wachten om je online te helpen!

Inspirerende groet,

Team Aalbers Badkamers

meer inspirerende verhalen