Verhaal #7 Wij zijn trots op: Not Only White

18-03

Marike Andeweg, Not Only White:

‘Onze producten worden perfect gepresenteerd’

Het Nederlandse designlabel Not Only White maakt sinds inmiddels al weer vijf jaar vitaal onderdeel uit van het assortiment van Aalbers badkamers. Eigenaresse en ontwerpster Marike Andeweg toont zich erg enthousiast over de samenwerking en de presentatie van haar producten in de showroom.

Marike startte in 2010 met Not Only White, een label dat ernaar streeft onderscheidende producten te bieden op het gebied van sanitair. Haar collectie omvat onder andere wastafels, kasten, baden en talloze accessoires. De producten van Not Only White staan voor simpele lijnen, rust en helderheid. Bij haar ontwerpen gaat Marike er steeds vanuit dat ze enerzijds functioneel, maar anderzijds vooral ook origineel en mooi moeten zijn.

In 2012 werd het label door Aalbers badkamers gespot. Wij waren meteen dermate enthousiast over de ontwerpen dat wij Marike direct benaderde. Sindsdien is er sprake van een bijzonder waardevolle samenwerking. Marike: “We werken in Nederland samen met meerdere dealers, maar Aalbers badkamers staat erg hoog in ons lijstje van favorieten. Bij Aalbers badkamers zijn ze echte liefhebbers van hun vak en hebben een enorme focus op de merken die ze verkopen, zo ook op Not Only White.”

“Die focus zie je in één oogopslag terug in de showroom in Wijchen. De manier waarop ze onze producten presenteren, is echt bijzonder. Kijk er in dat kader alleen maar eens naar hoe onze ‘Kuub’ in de showroom in Wijchen hangt. Daar kun je als ontwerpster alleen maar blij van worden. Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat Aalbers badkamers en zijn medewerkers bij de inrichting van badkamers steeds een perfecte match weten te maken tussen de producten van de verschillende merken; een match die steeds de persoonlijke smaak van de opdrachtgever weet te weerspiegelen. Ik hoop dan ook dat deze samenwerking tot in de lengte van jaren gecontinueerd wordt. Een betere ambassadeur kunnen we ons tenslotte niet wensen.”

meer inspirerende verhalen