Verhaal #26 Nieuw ontwerp talent!

09-12

Aalbers badkamers zou Aalbers badkamers niet zijn als we onszelf niet constant blijven ontwikkelen. Om een nog betere aansluiting te vinden bij onze doelgroep en omdat wij onze klanten nog beter willen servicen zijn wij altijd opzoek naar nieuw talent. Jonge, enthousiastelingen die een kwaliteit hebben die we nog niet in ons team hebben. Ik ben dan ook super blij met ons nieuwste talent, Anouk!

Anouk werkt sinds 1 november op de vrijdagavond en de zaterdag bij ons. In haar nieuwe rol is zij ondersteunend aan Martien en Harm. Dit betekent dat zij het gezicht van ons bedrijf is in het weekend en onze klanten ontvangt en wegwijs maakt in de showroom. Daarnaast houdt Anouk zich bijvoorbeeld ook bezig met het neerzetten van de basis van een ontwerp en denkt ze mee in de stijl en sfeer die we bij de klant vinden passen en in de badkamer terug willen laten komen. Martien: “met de komst van Anouk is ons team compleet in het weekend. Waar we voorheen vaak tegenaan liepen is dat we echt handen en voeten te kort kwamen in het weekend. Wij werken op afspraak, maar iedereen kan natuurlijk onze showroom bezoeken. Dit betekent dat we in het weekend vaak in een afspraak zitten en klanten die binnenkomen niet de aandacht kunnen geven die ze van ons verwachten. Het is daarom super fijn dat Anouk de klanten nu opvangt met een kopje koffie of thee en de eerste vragen al kan beantwoorden”. Harm: ”Anouk is een aanwinst voor ons bedrijf. Ze ontvangt iedereen die de showroom binnenkomt met een glimlach. Ook het ontwerpen pakt ze heel erg snel op. Ze heeft talent, ze kan een stijl goed vertalen in een ontwerp en heeft oog voor detail. Een ontwerptalent! Ik ben ook jaloers als ik zie hoe snel Anouk de digitale kant van het ontwerpen oppakt. Hier heb ik heel veel avonden extra aan moeten besteden sinds wij het bedrijf hebben overgenomen.”. Anouk: “ik ben heel erg blij dat ik de kans heb gekregen om bij Aalbers badkamers aan de slag te gaan. Ik heb helemaal niet zoveel ervaring maar Harm en Martien geven mij vertrouwen en nu wil ik mijzelf ook bewijzen”.

Anouk krijgt binnen ons bedrijf de tijd en de ruimte om zich te ontwikkelen en haar talent verder te brengen. Dit geldt overigens voor iedereen binnen ons bedrijf. Wij stimuleren ontwikkeling van talent door een mentor toe te wijzen aan jong talent. Vervolgens bepalen we samen met de mentor wat het beste programma is om de kwaliteiten verder te brengen. Omdat wij een relatief klein bedrijf zijn (15 medewerkers) hebben we vanzelfsprekend een beperkte capaciteit voor talentontwikkeling maar we staan aantal open voor talent, zowel jong als oud. Momenteel hebben we naast Anouk (ontwerp) ook Ali (tegelzetter) en Sander (tegelzetter) gekoppeld aan een mentor en voor hen al een ontwikkeltraject uitgestippeld. Wil jij ook bij ons komen werken en denk je van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor ons bedrijf? Stuur Harm of mij een mailtje dan plannen we een afspraak in.

Anouk, welkom bij Aalbers badkamers en ik wens je heel veel plezier in jouw nieuwe functie!

Groet Frank
Eigenaar & Blogger

 

meer inspirerende verhalen