Verhaal #27 Media update

16-12

Wij zijn altijd trots als er over ons geschreven wordt in de lokale media maar we zijn ook trots als de media over bedrijven schrijft die dichtbij ons staan. Afgelopen maand gebeurde zowel het ene als het andere. 

Dit jaar hebben wij een bijdrage geleverd aan Wijchen Schaatst als sponsor. Net zoals zoveel andere bedrijven in de regio overigens. De reden dat wij sponseren is omdat wij het belangrijk vinden dat er evenementen georganiseerd worden voor alle Wijchenaren en iedereen die Wijchen een warm hart toedraagt. Wijchen Schaatst is zo’n evenement!

Een paar weken nadat ik het sponsorpakket had aangevraagd werd ik gebeld door Monique Verbeet van Wijchen Schaatst. Zij vertelde mij dat wij waren uitgekozen voor een interview door Arno van Eldijk (mr. Wegwijs) om te vertellen over onze beweegredenen om Wijchen Schaatst te sponsoren. Ons interview zou samen met een groot aantal andere interviews, weetjes, tips de Wijchen Schaatst special vormen in de Wegwijs. Super leuk natuurlijk! Voor diegene die het niet gelezen hebben hierbij het linkje naar de Wijchen Schaatst special (scroll naar pagina 30). 

Maar er gebeurde nog meer in de media de afgelopen maand. De regionale omroep heeft een item gemaakt over twee bijzondere bedrijven waar Wijchen erg trots op mag zijn: Ferdinand en Daph. Een interieurbouwer en een binnenhuisarchitect. Gerund door broer en zus. Sjoerd en Daphne Rossen. Hoe speciaal is dat! Zij zijn de drijvende kracht achter deze twee bedrijven (Ferdinand en Daph) met wie wij ook veelvuldig samenwerken. 

De reden dat de regionale omroep een item over deze 2 (Ferdinand en Daph) heeft gemaakt is dat zij samen 3 zijn. De chemie tussen die twee, de kwaliteit werk die zij leveren, de passie die zij hebben voor het vak is iets wat je niet veel ziet. De historie van beide bedrijven is nog erg pril maar in de afgelopen jaren is er erg veel gebeurt, dat maakt het des te knapper waar beide bedrijven momenteel al staan. 

Ferdinand is in een zware periode door Sjoerd overgenomen en op poten gezet. Het is zeker geen gemakkelijke taak geweest om als twintiger een bedrijf te leiden en te laten groeien tot waar het nu staat. Petje af voor deze man. Hij heeft het bedrijf echt naar een hoger niveau getild door o.a. een sterk team om zich heen te verzamelen van 10 jonge professionals. Zij werken volgens de principes van het oude ambacht maar gebruiken de nieuwste technologische snufjes om het afwerkingsniveau te bereiken wat opdrachtgevers verwachten. 

Daphne is een binnenhuisarchitect van huize uit en heeft bij een aantal bureaus in de keuken gekeken voordat ze haar eigen bureau begon, Daph. Na slechts 3 jaar is Daph al een gerespecteerd bureau in de regio, Ze heeft al vele projecten gerealiseerd die jullie ongetwijfeld kennen. Denk aan Nijmeegse horecagelegenheden zoals Bankoh, Bistrobar Berlin, Bleeckerstreet, Wijnbar Arentz, Lebowski maar ook Bistrobar Indonesia in Haarlem, Statie in Apeldoorn en de Markies in Alverna. Waarschijnlijk vergeet ik er dan nog heel erg veel. Haar perfectionistische manier van werken zorgt ervoor dat ze het maximale uit zichzelf haalt en uit de mensen met wie ze werkt. Keep up the good work Daphne en Sjoerd en dat wij nog maar vele projecten samen mogen doen! Klik hier voor het item.

Groet Frank
Eigenaar & Blogger

meer inspirerende verhalen