Verhaal #3 Whirlpool goed voor lijf en leden

26-02

Wie zittend werk doet of andere werkzaamheden verricht waarbij vaak dezelfde houding wordt aangenomen, heeft grote kans van tijd tot tijd last te krijgen van rugpijn of andere vormen van spierpijn. Je kunt dan kiezen voor een bezoek aan een fysiotherapeut, maar ook een half uurtje badderen in je eigen whirlpool doet in zo’n geval wonderen.

Was de whirlpool tot enkele jaren terug een fenomeen dat je alleen in de meest luxueuze badkamers zag; vandaag de dag zijn er whirlpools in zoveel soorten en maten dat ze zowel wat budget betreft als qua formaat betreft binnen vrijwel iedere badkamer passen. Whirlpools gelden nog steeds als een extra luxe, maar worden vooral op steeds grotere schaal aangeschaft omdat ze rustgevend en vooral gezond voor lijf en leden zijn. Pijnen in de rug of andere spiergroepen worden aanmerkelijk verlicht of verdwijnen zelfs geheel na enkele ontspannen sessies in uw eigen bubbelbad.

Whirlpools zijn leverbaar met verschillende systemen die even zoveel effecten op uw huid en lichaam hebben. Zo kunt u alleen lucht door de jets laten stromen, alleen warm water, of een combinatie van beiden. De jets warmen uw spieren op en hebben een soortgelijke uitwerking als die van de professionele vingers van een masseur of fysiotherapeut.

Ook bij Aalbers badkamers in Wijchen staan whirlpools in talloze soorten en maten opgesteld. Vanzelfsprekend is er tevens een ruime keuze uit accessoires als LED-verlichting, afstandsbediening en luxe hoofdkussens. Aalbers badkamers heeft onder andere de gemiddeld ruimere en diepere whirlpools van Cleopatra in het assortiment. Daarnaast behoort Villeroy & Boch tot de vaste leveranciers. Dit beroemde merk biedt keuze uit verschillende stimulerende massagesystemen op basis van water en lucht.

meer inspirerende verhalen