Verhaal #30 Eindelijk zichtbaarheid op alle fronten

14-08

Afgelopen weekend had ik afgesproken met een goede vriend van mij en hij vertelde mij dat hij het jammer vond dat we minder zichtbaar zijn geweest, zowel online als offline. Dit trek ik mij natuurlijk aan omdat ik hier binnen ons bedrijf verantwoordelijk voor ben en onze zichtbaarheid en vindbaarheid erg belangrijk is voor ons als bedrijf (net zoals voor ieder ander bedrijf overigens). 

Point taken dacht ik! Maar beste mensen, we hebben natuurlijk niet stilgezeten :). Achter de schermen hebben we namelijk superhard gewerkt aan een aantal mooie, nieuwe initiatieven en zijn we nieuwe samenwerkingen aangegaan met super toffe bedrijven. In deze blog wil ik vooral stilstaan bij onze zichtbaarheid en online vindbaarheid. En ik beloof dat in mijn volgende blog ik een tipje van de sluier oplicht over onze nieuwe samenwerking. 

Nu eerst onze zichtbaarheid. We hebben ervoor gezorgd dat onze huisstijl nu (eindelijk) zichtbaar is in het wild. We zijn gestart met het aanbrengen van onze herkenbare, subtiele waterlijn en het Aalbers badkamers logo op de ramen van onze showroom aan de Kraanvogelstraat. Vervolgens hebben we de nieuwe vlaggen gehezen en hebben we als kers op de taart de nieuwe ledsigning opgehangen aan de gevel. WOW! De slagroom op de kers is ons wagenpark. Momenteel is Charo druk bezig met het bestickeren van onze bussen, aanhangers en douchewagens. Dit gaat nog een paar weekjes duren schat ik in maar dan is zichtbaarheid van Aalbers badkamers op het niveau waar we willen zijn. 

Zoals gezegd hebben we online niet stilgezeten. We hebben samen met onze partners in crime Dorus&Mannes, Jeuris, Niels. en Iris gewerkt aan de optimalisatie van onze website. Verbeterde navigatie en nieuwe fotografie. De fotografie van onze projecten is een speerpunt en na de zomer mag je veel van ons verwachten op dit vlak. 

Over fotografie gesproken. Zoals ik al aangaf worden onze douchewagens de komende periode ook van een nieuwe wrap voorzien. Het ontwerp blijft geheim maar zal zeker in het oog springen. Mocht je vanaf oktober onze nieuwe douchewagens in het wild spotten. Schiet een leuke foto, deel die met ons via Instagram door @Aalbersbadkamers te taggen en je mag een tof hebbedingetje bij ons ophalen in de showroom. Uiteraard zolang de voorraad strekt!

Mijn volgende blog volgt snel dus houd onze website, Facebook of instagram in de gaten!

Groet Frank

Eigenaar & Blogger

Jeuris | Dorus&Mannes | Niels. | Ledsign

meer inspirerende verhalen