Verhaal #10 Een mooie badkamer hoeft niet duur te zijn

02-08

Wij ontwerpen en maken unieke, kwalitatief hoogwaardige badkamers. Dit betekent natuurlijk niet dat de badkamers die wij maken ook per definitie duur zijn. Wij ontwerpen en maken de badkamers binnen ieder budget. Dus ook jouw budget! Binnen jouw budget creëren wij gegarandeerd het “wow” effect, dé Aalbers badkamer!

Het budget is voor ons een uitgangspunt, wij zoeken graag de grenzen op en dagen je uit met ons uiteindelijke ontwerp. Maar voordat we daar aankomen moet je eerst een aantal keuzes maken. Door het maken van keuzes kunnen wij vrij snel laten zien of een budget reёel is, denk aan: wel of geen (vrijstaand) bad, wel of geen regendouche, wel of geen dubbele wastafel, geheel betegelde badkamer of deels gestuct, wel of geen vloerverwaring, wel of geen merk producten enzovoorts. Dit zijn allen aspecten die van invloed zijn op de uiteindelijke hoogte van de investering.

Daarnaast speelt het gebruik van merken een belangrijke rol in de hoogte van de investering. Dit wil overigens niet zeggen dat merken die als “duur” worden bestempeld geen producten hebben die betaalbaarder zijn. De merken waar wij mee werken hebben namelijk verschillende segmenten waarbinnen zij producten aanbieden. Zo is er voor iedereen bijvoorbeeld een kraan, wastafel of bad dat past binnen het budget en ook de uitstraling heeft wat jij mooi vindt.

Kortom: budget vaststellen en keuzes maken. Wij zorgen voor de rest, van ontwerp tot realisatie. Kom gerust eens kijken in onze showroom of maak een afspraak en wij helpen je graag.

Ben je zorgbehoevend of is er iemand in het huishouden met een lichamelijke beperking? Dan is functionaliteit mogelijk belangrijker. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat jouw badkamer een kale, witte, vierkante kamer met een bad, stoel en tillift moet zijn. Integendeel! In ons nieuwe blog gaan we dieper in op de functionele badkamer. Tot die tijd, laat je inspireren op onze site of in onze showroom. 

Tot snel!

Frank
Eigenaar, blogger, trendwatcher
Aalbers badkamers

meer inspirerende verhalen