Verhaal #11 Mag ik jullie voorstellen aan....,

11-08

De nieuwe eigenaren van Aalbers badkamers! Dennis Scheffer, Harm Jansen en Frank Aalbers. Dit zijn drie mannen met een totaal verschillende achtergrond, focus en kwaliteiten maar die elkaar perfect aanvullen. Het team is niet gevormd over 1 nacht ijs. Er zijn maanden aan gesprekken aan voorafgegaan maar het resultaat mag er zijn: winnaars!

Dennis Scheffer is een duizendpoot met een enorm netwerk en zakelijke knowhow. Dennis ziet altijd en overal kansen en geeft Aalbers badkamers nieuw elan. Harm Jansen is de nuchtere tegenhanger van Dennis en met zijn jarenlange ervaring in duurzaamheid en techniek de drijvende kracht achter innovatieve badkamers. Hij zal ook de dagelijkse leiding van het bedrijf op zich nemen. Tot slot Frank Aalbers, de creatieve geest. Hij focust zich op de strategie, marketing en online. Op de achtergrond gaat hij ervoor zorgen dat Aalbers badkamers een merk wordt, nog beter zichtbaar voor de doelgroep en een merk dat aansluit op de behoeften van diezelfde consument, nu en in de toekomst.

Dit team van 3 is niks zonder de overige teamleden. Aalbers badkamers is een familiebedrijf en iedereen die er werkt wordt ook echt beschouwd als familie. De komende weken stellen we alle “familieleden” aan jullie voor, volgende week Martien Borgers onze verkoopadviseur en ontwerper. 

Tot snel!

Frank
Eigenaar, blogger, trendwatcher
Aalbers badkamers

meer inspirerende verhalen